23 Ağustos 2011 Salı

SYOSS-ALTIN KAHVE

Saçımı çoğunlukla kuaförde boyatıyorum ama bu sefer kendim boyamak istedim.Nedense öyle esti.Kuaförde oturup beklemekten hiç hoşlanmıyorum.Orda cak cak dedikodu yapanlardan değilim malesef ve orda acayip canım sıkılıyor.Her neyse böyle hangi rengi alıyım diye dolanırken,aslında niyetim köpük boya almaktı ama onda istediğim renkleri bulamadım.Bulamayınca da bu renk gözüme ilişti.Rengi çok beğendim,ama marka pekte bilindik olmayınca biraz tereddüt ettim açıkçası ama almaktanda geri kalmadım.Schwarzkopf-Palette 'nin ürünü.Sonuçta aldım ve boyadım,rengide çok beğendim,biraz zaman geçsin yine boyayacağım.Yalnız şunuda söyliyeyim önceden saçımda sık balyaj vardı.


6 yorum:

Modavesaire dedi ki...

aslında çok açık olmş. sarı balyajlarından sanırım... memnun kaldın mı peki, beyazları kapatıyor mu ? uygulaması kolay mı ? bu markanın şampuanını aldım fena değil...cevap yazarsan çok sevnrm canmm

lillarelli dedi ki...

walla canımm benn çokk beğendim ,çok güzel beyazlar kapatır,bir de saçlarım keçe gibi sert olmuş,öyle yumuşacıkta değil tabii ki ama içinden çıkan bakım kremi etkili,ve kolay akmıyor,bende çok sık balyaj vardı ondan açık olmuştur,bu seferde altın karamel ve altın kahveyi karıştırarak yaptım hoş oldu,herkes soruyor valla...Boyamasına gelince klasik tüp boya :)umarım yardımcı olmuşumdur:)

inanirsakolurbence dedi ki...

Syoss un boyasını arkadaşım çok beğenmiş ben de altın karameli görünce aldım:)

Senin rengin kutudakinden baya açık duruyor ama balyajlardan dolayı sanırım.

lillarelli dedi ki...

evet hemde tamda güneşte çekmiştim resmi o da etkili,normalde o kadarda açık değil,umarım istediğin gibi olur:)

mrv dedi ki...

syoss altın kahve ve altın karameli karıştırıp boyadın mı hiç?çok merak ediyorum da.

lillarelli dedi ki...

bunu yapalı nerdeyse 1 sene oldu şu an kendi rengime döndüm ama boyadan daha doğrusu markadan memnun kaldım:)